0878 690 672
Хасково ул. „Преслав“ 28
office@imoti-mira.com

ДВУЕТАЖНА КЪЩА в Затворен Комплекс в с. Сираково, обл. Хасково.

150.000€

Детайли

Агенция за недвижими имоти “МИРА” предлага за продажба ДВУЕТАЖНА КЪЩА в Затворен Комплекс, разположен в с. Сираково, обл. Хасково.

РЗП – 168 кв.м.           Площ на веранда – 24,20 кв.м.        Площ на парцела – 633 кв.м.

ЗП на първи етаж – 87,30          ЗП на втори етаж – 81,32кв.м.

Вътрешно разпределение: Антре/Коридор, Хол/Всекидневна с кухненски бокс с излаз на веранда, Баня и тоалетна, складово помещение; с помощта на вътрешни стълби се стига до втори етаж състоящ се от три спални от която едната е с излаз на тераса, баня и тоалетна.

Комплексът се състои от 8 броя индивидуални еднофамилни къщи, обособени в самостоятелни дворове. Сградите ще бъдат изградени на две нива в модерен архитектурен стил с висококачествени съвременни материали и системи. Всяка къща предлага отлично разпределение и функционалност, осигуряващи комфорт, за живеене. Сираково е подходящ за постоянно живеене заради бързия си пряк достъп до курорт Минерални бани и главни пътни артерии. Богат на природа, чист въздух и възстановяваща спокойна среда. Имотите са подходящи и с цел инвестиция за отдаване под наем. Всеки може да си позволи да си купи селска къща в красивите и спокойни български села. Те са предпочитан тип имот за отдих през почивните дни където да отморяват след стреса на работната седмица, или за постоянно живеене. Страхотно инвестиционно решение: насладете се на приятни мигове на отдих сред природата, само на 15 мин. разстояние от града.

  • ID: 31048
  • Публикуван: декември 13, 2023
  • Последна промяна: декември 13, 2023
  • Прегледи: 1166
Call