0878 690 672
Хасково ул. „Преслав“ 28
office@imoti-mira.com

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ в нова сграда в Национален Курорт Минерални бани, обл. Хасково

59.168€

Детайли

Агенция за недвижими имоти „МИРА“, предлага за продажба ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ в нова сграда, разположена в Национален Курорт Минерални бани, обл. Хасково

Апартамент – 3/6/9/12/15/18

Жилището е ситуирано на втори жилищен етаж с площ – 70.21 кв.м. и се състои от: входно антре, дневна с кухненски бокс с излаз на тераса, спални с излаз на тераса, баня с тоалетна; Към жилището има складово помещение на етаж – 1.

За удобство на живущите са предвидени и паркоместа и гаражи.

Минерални бани е национален курорт с най лечебната вода, термални басейни и процедури. Сградата е в непосредствена близост до голям парк с детски и спортни площадки и алеи за разходка и спорт и само на 7 минути разстояние от областния град Хасково. Районът е със смекчен континентален климат – мека зима, топло лято и продължителна есен, което благоприятства целогодишното балнеолечение. На територията на общината няма големи промишлени предприятия, които да замърсяват околната среда, разполага с заведения ресторанти, пекарни, оранжерии и био ферми които позволяват много качествен и здравословен живот. Курортният център е обгърнат от прекрасна горска растителност, даряваща го с кристално чист въздух и естествена красота.

СТАРТ НА СТРОИТЕЛСТВОТО АПРИЛ 2024г.;СРОК НА ЗАВЪРШВАНЕ – 24 МЕСЕЦА!

НЕ ОТЛАГАЙТЕ ПОКУПКАТА НА НОВИЯТ СИ ДОМ ! НАПРАВЕТЕ ГО ОЩЕ СЕГА!! ЗАПАЗЕТЕ ИМОТА СРЕЩУ  1000лв!!! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ!!!

  • ID: 31151
  • Публикуван: декември 22, 2023
  • Последна промяна: декември 22, 2023
  • Прегледи: 364
Call