0878 690 672
Хасково ул. „Преслав“ 28
office@imoti-mira.com

ПОЗЕМЛЕН ИМОТ на ГЛАВЕН ПЪТ в землището на кв. Болярово, гр. Хасково

100.000€

Детайли

 Агенция за недвижими имоти “МИРА” предлага за продажба ПОЗЕМЛЕН ИМОТ разположен в землището на кв. Болярово, гр. Хасково

   Предлагаме за продажба обработваема земеделска земя,  в землището на кв. Болярово, местност  ЧЕРНИЯ КАМЪК с площ от 6997 кв.м., категория 3.  Имотът има излаз на главен път и се намира в  близост до урбанизираната територия на квартала.

Ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на придобития имот. Можем да предложим смяна на статут, заснемане, геодезия, техническа и юридическа проверка, снабдяване на пълния пакет с документи за сделка. Проучване на историята на имота, гарантиране чистота на собствеността и сигурност на сделката. Провеждане на преговори с продавачи. Договаряне на оптимална цена и условия на продажбата. Партньорство в сферата на строителни или ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, получаване на одобрение за ипотечен кредит, оценка на имоти, директно закупуване при направена оценка от наша страна. Обслужваме български и чуждестранни клиенти, в офиса ни предлагаме консултация на – български, нидерландски, руски, турски и английски език. English, Русский, Nederlandse taal, Türkçe.

  • ID: 22865
  • Публикуван: януари 12, 2022
  • Последна промяна: януари 12, 2022
  • Прегледи: 190
Call