0878 690 672
Хасково ул. „Преслав“ 28
office@imoti-mira.com

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ в кв. Младежки хълм град Хасково

59.917€

Детайли

Агенция за недвижими имоти „МИРА“, предлага за продажба ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, разположен в кв. Младежки хълм, град Хасково.
Имаме удоволствието да Ви предложим двустаен апартамент в НОВ жилищен комплекс, който ще бъде ситуиран в един от най предпочитаните квартали на гр. Хасково. Жилището, което Ви предлагаме да закупите е с изложение – запад/юг, апартамент №15. С обща застроена площ – 92,18 кв.м. Етаж – 3-ти от 3, с вътрешно разпределение:
– Антре/Коридор
– Хол/Всекидневна с кухненски бокс с излаз на тераса
– Спалня с излаз на тераса
– Детска спалня
–Два броя санитарни възела
– Перално/ Складово помещение
Всеки закупил имот ще получи подарък паркомясто и идеални части от озеленен двор с контролиран достъп. Цялостната концепция на жилищния комплекс е да предостави възможност на обитателите да живеят в тишина и спокойствие, зеленина и сигурност в тиха и спокойна уличка и всичко това на 5 минути път с кола до центъра на града. Сградата разполага с двустайни и тристайни апартаменти, различни по големина и разположение. Всички те предлагат комфорт и ефективност на жилищното пространство. За допълнително удобство е предвидено и достъп с рампа. Апартаментите се предлагат с луксозно изпълнение и високо качество на строителството. Имотът ще се предава по БДС (на шпакловка и замазка), с блиндирана входна врата, изградени всички връзки и окабеляване, изолация, готови тераси. Закупуването на жилище на шпакловка и замазка Ви дава възможност да го обзаведете по изцяло ВАШ ВКУС!
За повече информация и оглед се обадете на посочените телефони!
Ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Можем да предложим смяна на статут, заснемане, геодезия, техническа и юридическа проверка, снабдяване на пълния пакет с документи за сделка. Проучване на историята на имота, гарантиране чистота на собствеността и сигурност на сделката. Провеждане на преговори с продавачи. Договаряне на оптимална цена и условия на продажбата. Партньорство в сферата на строителни или ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, получаване на одобрение за ипотечен кредит, оценка на имоти, директно закупуване при направена оценка от наша страна. Обслужваме български и чуждестранни клиенти, в офиса ни предлагаме консултация на – български, недерландски, руски, турски и английски език. English, Русский, Nederlandse taal, Türkçe.

  • ID: 24794
  • Публикуван: юни 16, 2022
  • Последна промяна: юни 16, 2022
  • Прегледи: 459