0878 690 672
Хасково ул. „Преслав“ 28
office@imoti-mira.com

Тристаен Апартамент в Нова Сграда в кв. Каменни, град Хасково

76.769€

Детайли

Жилището е ситуирано на втори жилищен етаж с площ – 99,7 кв.м. и се състои от: -антре/коридор; – всекидневна с кухненски бокс с излаз на тераса; -спалня с излаз на тераса; -детска спалня; – баня с тоалетен възел; – мокро помещение.
Сградата се състои от един вход с 5 жилищни етажа, разполага с едностайни, двустайни и тристайни апартаментите с перфектно оптимизирани, с комфортни и функционални разпределения. На Ниво партер са осигурени 4 гаража и складови помещения. Жилищата се издават в следния вид: -Шпакловка и замазка; – ПВЦ дограма – седемкамерна, троен стъклопакет, немски обков; Входна врата -блиндирана; – Общи части – гранитогрес. Жилището има висок инвестиционен потенциал – разположено е в развиващ се квартал с нарастваща роля в градската среда. Безкомпромисно качество на конструкцията, използваните материали и предпочитаните технологии. Модерно и качествено строителство, при спазване на съвременните европейски стандарти в бранша. Висок клас на използваните материали. Монолитна стоманобетонна конструкция, оразмерена на земетръс. Външни и вътрешни стени от червени керамични тухли на водещ европейски производител. Осигурени топло- хидро и шумо- изолации. Вътрешни мазилки и замазки. Инсталации, изпълнени със сертифицирани материали на реномирани производители. Стилна фасада с модерна архитектура. Местоположение: тихо и комуникативно място, в близост има училища, детски градини, магазини, градски транспорт. Oтговаряме за качеството на предоставяните услуги и консултации, свързани с покупка, продажба, управление и кредитиране! 4 СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТА ОТ ОБЩО 12!!
СГРАДАТА Е С ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН, модерна архитектура и високо качество на изпълнение.
Предлагат се гъвкави схеми на плащане и преференциални условия за банково кредитиране.
С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ!!!
Обслужваме български и чуждестранни клиенти, в офиса ни предлагаме консултация на – български, недерландски, руски, турски и английски език. English, Русский, Nederlandse, Türkçe./EMLAK/

  • ID: 29660
  • Публикуван: юли 27, 2023
  • Последна промяна: юли 27, 2023
  • Прегледи: 715
Call