0878 690 672
Хасково ул. „Преслав“ 28
office@imoti-mira.com

*** ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ в кв. Тракийски, град Хасково ***

70.000€

Детайли

Агенция за недвижими имоти „МИРА“ предлага за продажба  ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ разположен в кв. Тракийски, град Хасково.

Площ – 87,52 кв.м.      Етаж – 3-ти от 4

Вътрешно разпределение: –  Антре/ коридор; – Хол/Всекидневна с кухненски бокс с излаз на тераса; – Родителска спалня с излаз на тераса; – Детска спалня с излаз на тераса; – Баня и тоалетна.
Сградата се състои от един входа с 4 жилищни етажа, разполага с едностайни, двустайни и тристайни апартаментите с перфектно оптимизирани, с комфортни и функционални разпределения. На ниво партер са осигурени 5 гаража, паркоместа и складови помещения.
Безкомпромисно качество на конструкцията, използваните материали и предпочитаните технологии. Модерно и качествено строителство, при спазване на съвременните европейски стандарти в бранша. Висок клас на използваните материали. Монолитна стоманобетонна конструкция, оразмерена на земетръс. Външни и вътрешни стени от червени керамични тухли на водещ европейски производител. Осигурени топло- хидро и шумо- изолации. Вътрешни мазилки и замазки. Инсталации, изпълнени със сертифицирани материали на реномирани производители. Стилна фасада с модерна архитектура.
Местоположение: тихо и комуникативно място, в близост има училища, детски градини, магазини, градски транспорт.
Отговаряме за качеството на предоставяните услуги и консултации, свързани с покупка, продажба, управление и кредитиране!
Обслужваме български и чуждестранни клиенти, в офиса ни предлагаме консултация на – български, недерландски, руски, турски и английски език. English, Русский, Nederlandse, Türkçe./EMLAK/

  • ID: 31349
  • Публикуван: януари 15, 2024
  • Последна промяна: януари 15, 2024
  • Прегледи: 432
Call