0878 690 672
Хасково ул. „Преслав“ 28
office@imoti-mira.com

ПАРЦЕЛ във в. з.. Кенана, гр. Хасково

45.000€

Детайли

Агенция за недвижими имоти “МИРА” предлага за продажба ПАРЦЕЛ, разположен във в. з.. Кенана, гр. Хасково.
Площ – 5100 кв.м.
Имотът е със статут на Земеделска земя, разположен в местността “ КАРАМУТЛИ ”. Районът е стратегически и хубав. Комуникации: ток, вода, канал – близо до имота. Имотът е с лице на асфалтов път. Много добра транспортна достъпност. Подходящ както за жилищно строителство така и за инвестиционни намерения. Придвижването до града е бързо и удобно, има осигурен градски транспорт. Заобикалящата природа е чиста и дава възможност за спокоен живот.

Ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот.

Можем да предложим смяна на статут, заснемане, геодезия, техническа и юридическа проверка, снабдяване на пълния пакет с документи за сделка. Проучване на историята на имота, гарантиране чистота на собствеността и сигурност на сделката. Провеждане на преговори с продавачи. Договаряне на оптимална цена и условия на продажбата.

Партньорство в сферата на строителни или ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, получаване на одобрение за ипотечен кредит, оценка на имоти, директно закупуване при направена оценка от наша страна.

Обслужваме български и чуждестранни клиенти, в офиса ни предлагаме консултация на – български, недерландски, руски, турски и английски език. English, Русский, Nederlandse taal, Türkçe.

  • ID: 30048
  • Публикуван: септември 14, 2023
  • Последна промяна: септември 14, 2023
  • Прегледи: 392
Call