0878 690 672
Хасково ул. „Преслав“ 28
office@imoti-mira.com

Апартамент с три спални ***ново строителство***Топ ЛОКАЦИЯ *** Прекрасна ГЛЕДКА

195.000€

Детайли

Агенция за недвижими имоти “МИРА” предлага за продажба МНОГОСТАЕН АПАРТАМЕНТ продажба разположен в кв. Куба, град Хасково.
ЖИЛИЩНА СГРАДА С МОДЕРНА АРХИТЕКТУРА С АКТ 14, Качество без компромис.
Кварталът е тих и спокоен. Жилището се характеризира с безкомпромисно качество на строителството. Впечатлява със съвременния си дизайн. Ще бъде завършена по последните европейски стандарти в строителството, Сградата е бутикова състои се от 9 апартамента, всеки апартамент разполага със складово помещение. Всеки желаещ може да закупи гараж.
Апартаментът е разположен на 4-ти жилищен етаж с площ 205 кв.м. и се състои от: коридор, просторна всекидневна с кухненска и трапезна част и излаз към просторна тераса която ще бъде завършена с дървена настилка, родителска спалня с гардеробна и перално помещение, детска спалня, трета спалня, две бани с тоалетен възел, има прилежащо мазе 4,21 кв.м. Сградата ще се откроява с великолепна фасада. Остъкляването е с френски прозорци във всекидневната, за изобилието на естествена светлина.
В строителството са вложени висококачествени и прецизно подбрани материали, за да гарантира спокойствие и изключително висока енергийна ефективност!
Технически характеристики:
Подсилена стоманобетонна – гредова конструкция,
Тухлена зидария с тухли Винербергер -Керамични блокове с вертикални кухини Porotherm 25;
Плосък покрив с хидроизолация;
Фасадна система – Austrotherm EPS с топлоизолация 12см., мазилка Баумит СиликатТоп;
Стени и подове със машинни мазилки и замазки
Дограмата е 5 камерен PVC профил, с троен стъклопакет 44 мм нискоемисийонно стъкло четири сезона, 3 уплътнителя пазят надеждно от шум, студ, влага и течение-дограма са с отлични изолационни качества, високо ниво на звукоизолация, енергийна ефективност.
Положени тръбни тресета, окабеляване – интернет, оптичен, сот, видео наблюдение, контрол на достъпа;
Коминни и вентилационни системи за отлично отопление, вентилация и удобен начин на живот.
ВиК инсталация – изцяло изпълнена, със затапени изходи, без батерии, с поставен водомер;
Осветителни тела, ел. ключове в общите части;
Хидравличен асансьор;
Ел. инсталация завършена, разделена по кръгове, монтирано ел. табло тип ’’апартаментен” с автоматични предпазители без ключове и контакти
Апартаментите са с блиндирани входни врати;
Общи части: луксозно изпълнени стълбища и етажни площадки с настилка от гранитогрес, парапети от неръждаема стомана, блендирана входна врата, секционни гаражни врати от най-висок клас;
ИНВЕСТИТОРЪТ е изцяло концентриран върху висок клас строителство и енергийна ефективност. Вниманието към всеки детайл и безупречното изпълнение на всеки елемент от проекта са доказателство за това! При желание на клиента има възможност и за довършителни работи.
Това е един подходящ избор както за нов дом, така и за инвестиция с висока възвръщаемост!
ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ НОВ ДОМ СЕГА!!!

  • ID: 29325
  • Публикуван: юни 7, 2023
  • Последна промяна: юни 7, 2023
  • Прегледи: 1335
Call