0878 690 672
Хасково ул. „Преслав“ 28
office@imoti-mira.com

КЪЩА в кв. Тракийски, г. Хасково

49.000€

Детайли

Агенция за недвижими имоти “МИРА”, предлага за продажба КЪЩА, разположена в кв. Тракийски, г. Хасково.
Предлагаме на вашето внимание къща на калкан със самостоятелен вход и обособен двор представляващ ½ идеална част с площ 190 кв.м. (от общо 380 кв.м.) Къщата е със следното разпределение:
Вход/предверие с достъп към дворното пространство, на приземен етаж е обособено сервизно помещение/перално помещение/ с площ 9 кв.м., с необходимото окабеляване и изводи за вода и канализация.
Външни стълби водят към основния етаж със следното разпределение: антре, всекидневна стая с кухненски кът, спалня, баня с тоалетен възел. Под стълбището е предвиден външен санитарен възел с необходимите комуникации /ток, вода, канализация/.
Дворното пространство е оформено на две нива с външна чешма, положени тръби за канализация и питейна вода. Имота разполага с допълнителна постройка с площ 15 кв.м., предвидена за лятна кухня с таванско помещение, допълнителна стопанска постройка.
Стартирани са ремонтни дейности по имота, като цялостно са подновени ЕЛ и ВиК инсталации, канализация, нов покрив, предвидено е кухненско обзавеждане с мебели и ел. уреди, разполага с партида ток и вода.
Намира се на улица с уредена инфраструктура. Имотът е с отличен потенциал след подходящи ремонтни дейности, да се превърне в уютния, просторен и слънчев дом, за който винаги сте мечтали.
Ако търсите новия си дом за вас и вашето семейство, сега е моментът да се свържете с нас!
ВАШИТЕ МЕЧТИ СА НАША МИСИЯ!

  • ID: 29862
  • Публикуван: август 23, 2023
  • Последна промяна: декември 13, 2023
  • Прегледи: 779
Call