0878 690 672
Хасково ул. „Преслав“ 28
office@imoti-mira.com

ДВУЕТАЖНИ КЪЩИ в Затворен Комплекс в кв. Младежки Хълм, град Хасково

189.000€

Детайли

Агенция за недвижими имоти „МИРА“, предлага за продажба ДВУЕТАЖНИ КЪЩИ в Затворен Комплекс, разположени в кв. Младежки Хълм, град Хасково

Имаме удоволствието да представим на вашето внимание Еднофамилни двуетажни къщи в кв. Младежки хълм, град Хасково. Комплексът предлага общо 4 къщи върху парцел с обща площ – 1500 кв.м.

Всяка една от къщите е с РЗП – 149 кв.м. предлагат следното функционално разпределение: – 1-ви етаж се състои от Антре/Коридор; Хол/Всекидневна с кухненски бокс с излаз към двор с площ от 200 кв.м., Баня и тоалетна, складово помещение, с помощта на вътрешни стълби се стига до втори етаж където са разположени 3 самостоятелни спални с излаз на тераса, баня и тоалетна. Към всяка една къща са осигурени 2 броя паркоместа.

Местоположението е изключително атрактивно, предпочитано място за живеене. Районът е спокоен, с тиха жилищна среда и непрестанно развиваща се инфраструктура.

Безкомпромисно качество на конструкцията, използваните материали и предпочитаните технологии. Модерно и качествено строителство, при спазване на съвременните европейски стандарти в бранша. Висок клас на използваните материали. Монолитна стоманобетонна конструкция, оразмерена на земетръс. Външни и вътрешни стени от червени керамични тухли на водещ европейски производител. Осигурени топло-, хидро- и шумо- изолации. Вътрешни мазилки и замазки. Инсталации, изпълнени със сертифицирани материали на реномирани производители. Стилна фасада с класическа градска архитектура. Качествена дограма с високо-енергийни и ниско-емисионни стъкла. Красиви, здрави и сигурни външни врати.

  • ID: 31234
  • Публикуван: януари 5, 2024
  • Последна промяна: януари 31, 2024
  • Прегледи: 885
Call