0878 690 672
Хасково ул. „Преслав“ 28
office@imoti-mira.com

УЮТНО ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ в кв. Любен Каравелов, град Хасково

76.000€

Детайли

Агенция за недвижими имоти „МИРА“, предлага за продажба УЮУТНО ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ, разположен в кв. Любен Каравелов, град Хасково
Предлагаме на вашето внимание уютно обзаведен двустаен апартамент в нова сграда разположен в кв. Любен Каравелов, въведена в експлоатация през 2022г. Имотът е ситуиран на 1-ви жилищен етаж над гаражи с площ – 44.86 кв.м., към него има складово помещение на партерен етаж с площ 4,26кв.м Жилището е чисто ново и очаква първите си обитатели. Отличава се с практично разпределение и функционално усвоени пространства. Състои се от входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна. Отоплението е на климатици. Изложенията са изток и север. Апартаментът е с интериор в светли тонове, напълно обзаведено и оборудвано, готово за комфортен живот. Местоположението е изключително комуникативно, с бърз и лесен достъп до центъра на града, в близост до механа „Мадара“, парк „Кенана“, Основно училище „ Любен Каравелов „.
Допълнителни услуги и след-продажбено обслужване
Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

  • ID: 27835
  • Публикуван: февруари 22, 2023
  • Последна промяна: април 11, 2023
  • Прегледи: 574
Call