0878 690 672
Хасково ул. „Преслав“ 28
office@imoti-mira.com

Последен Двустаен Апартамент в нова сграда с акт 14 в близост до Градска градина, Хасково

58.300€

Детайли

Агенция за недвижими имоти “МИРА” предлага за продажба ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ново строителство с луксозно изпълнение, разположен в кв. Любен Каравелов, гр. Хасково.
Апартамент №2
Жилището е ситуирано на първи жилищен етаж с площ – 68.58 кв.м. и се състои от: входно предверие, дневна с кухненски бокс с излаз на тераса, спални, баня с тоалетна, склад/тоалетна, с изложение север.
Районът се развива изключително бързо, като предлага бърз достъп до центъра на града. Старт на строителството – 1 април 2022 г. Акт 16 след 24 месеца. Сградата се състои от един входа с 6 жилищни етажа. Има свободни двустайни, тристайни с различни изложения и разпределения.
Жилищата се издават на шпакловка и замазка, с просторни и комфортни стаи. Има възможност за покупка на партерен гараж – 30 000 лева. Намира се на тихо и комуникативно място. В близост има училища, детски градини, магазини, градски транспорт до спирка на Автобус №1 на ул. Банска в близост до бул. България. Жилището има висок инвестиционен потенциал – разположено е в развиващ се квартал с нарастваща роля в градската среда.
Безкомпромисно качество на конструкцията, използваните материали и предпочитаните технологии. Модерно и качествено строителство, при спазване на съвременните европейски стандарти в бранша. Висок клас на използваните материали. Монолитна стоманобетонна конструкция, оразмерена на земетръс. Външни и вътрешни стени от червени керамични тухли на водещ европейски производител. Осигурени топло-, хидро- и шумо- изолации. Вътрешни мазилки и замазки. Инсталации, изпълнени със сертифицирани материали на реномирани производители. Стилна фасада с класическа градска архитектура. Качествена дограма с високо-енергийни и ниско-емисионни стъкла. Красиви, здрави и сигурни външни врати. Представителни общи части с модерни вътрешни мазилки в топли цветове и настилки по стълбища и коридори от естествен камък и най-висок клас асансьор. Материали, осигуряващи лесна поддръжка, дълговечност и чувство за уют в дома.
Oтговаряме за качеството на предоставяните услуги и консултации, свързани с покупка, продажба, управление и кредитиране!

  • ID: 29184
  • Публикуван: май 19, 2023
  • Последна промяна: май 19, 2023
  • Прегледи: 488
Call