0878 690 672
Хасково ул. „Преслав“ 28
office@imoti-mira.com

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ в Новострояща се сграда в кв. Куба, град Хасково

33.000€

Детайли

Агенция за недвижими имоти „Мира“, предлага за продажба ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ в Новострояща се сграда в кв. Куба, град Хасково
Площ – 68,16кв.м.
Етаж – 4-ти от 5
Вътрешно разпределение: – Антре/ коридор; – Хол/ Всекидневна с кухненски бокс с излаз на тераса; – Спалня; Баня и тоалетна; – Самостоятелен санитарен възел;
ЗА ПРОЕКТА: Парцел от 3140кв.м. върху които предстои да бъде изградена сграда състояща се от три входа, всеки от които с по 5 етажа и съдържаща различни типове апартаменти: 61 апартамента с една, две и три спални, магазини, ресторант, детска площадка, 24 гаража, 16 подземни гаража, 6 подземни двойни гаража и 25 броя паркоместа.
СТРОИТЕЛСТВО: Високото ниво на енергийна ефективност е един от приоритетите при проектирането на сградата, като за целта ще бъдат използвани 25 см. тухлени блокове на Винербергер, топлоизолационни панели по външните стени и висококачествена немска ПВЦ дограма Rehau с високоенергиен стъклопакет. Фасадата на сградата ще бъде изпълнена с каменна облицовка от врачански камък, сив гранит и бяла силиконова мазилка с детайли от архитектурния проект.
МЕСТОПЛОЖЕНИЕ: Безспорно преимущество на сградата е нейната локация – квартал „Куба“. В Близост до парк „КЕНАНА“. През последните години районът стана предпочитан, както за покупка на основно семейно жилище, така и за инвестиция поради лесния достъп до основни ежедневни удобства, а също и до все по – удобни транспортни връзки към централната част на града и към периферията и изходите от града.
СТАРТ НА СТРОИТЕЛСТВОТО: НОЕМВРИ 2019 СРОК ЗА ЗАВЪРШВАНЕ: 24 МЕСЕЦА
С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ!!!

  • ID: 18644
  • Публикуван: февруари 11, 2021
  • Последна промяна: февруари 11, 2021
  • Прегледи: 131