0878 690 672
Хасково ул. „Преслав“ 28
office@imoti-mira.com

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ с ТОП локация в кв. Любен Каравелов

72.460€

Детайли

Агенция за недвижими имоти “МИРА” предлага за продажба ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ – ново строителство с луксозно изпълнение, разположен в кв. Любен Каравелов, гр. Хасково.
Представяме Ви апартаменти ново строителство, разположени в малка бутикова сграда в кв. ”Любен Каравелов”, Апартамент № 4 с площ – 72,46 кв.м.
Етаж – 2-ри жилищен /3-ти реален/ от 3
Изложение – север/запад
Вътрешно разпределение:
– антре/коридор;
– хол/всекидневна с кухненски бокс с излаз към тераса;
– спалня с излаз към тераса;
– складово помещение;
– баня с тоалетна.
Възможност за закупуване на закрито паркомясто на цена 10 000 /десет хиляди/ евро. Местоположението на сградата е много удобно – в непосредствена близост е до парк Кенана, пешеходно разстояние от центъра на града. Районът е престижен и предпочитан за живеене, благодарение на отличните си комуникации и удобства. Достъпът до всички точки на града е бърз и лесен. В изпълнението на проекта е заложено на висок клас материали и техники, с внимание към енергоефективността. Сградата е разпределена на сутерен за паркоместа, търговска площ на партерно ниво и 3-ри жилищни етажа с общо 8 функционални апартамента. Има избор от двустайни и тристайни апартаменти. Имотите се предлагат качествено завършени по Български Държавен Стандарт. Екипът ни категоризира този имот като ТОП. Предварителни продажби. Очаква се Разрешение за строеж. Срок за изпълнение – 24 месеца. Висок клас материали и техники в строителството.
СГРАДАТА Е С ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН, модерна архитектура и високо качество на изпълнение.
Предлагат се гъвкави схеми на плащане и преференциални условия за банково кредитиране.

Ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Можем да предложим смяна на статут, заснемане, геодезия, техническа и юридическа проверка, снабдяване на пълния пакет с документи за сделка. Проучване на историята на имота, гарантиране чистота на собствеността и сигурност на сделката. Провеждане на преговори с продавачи. Договаряне на оптимална цена и условия на продажбата. Партньорство в сферата на строителни или ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, получаване на одобрение за ипотечен кредит, оценка на имоти, директно закупуване при направена оценка от наша страна. Обслужваме български и чуждестранни клиенти, в офиса ни предлагаме консултация на – български, недерландски, руски, турски и английски език. English, Русский,

  • ID: 24669
  • Публикуван: май 24, 2022
  • Последна промяна: декември 8, 2023
  • Прегледи: 720
Call