0878 690 672
Хасково ул. „Преслав“ 28
office@imoti-mira.com

АПАРТАМЕНТ/АТЕЛИЕ в кв. Македонски, град Хасково

39.824€

Детайли

Агенция за недвижими имоти „МИРА“ предлага за продажба АПАРТАМЕНТ/АТЕЛИЕ, разположен в кв. Македонски, град Хасково.
Разположен на 1-ви жилищен етаж от 4, с изложение -запад/север. Състои се от антре, дневна с кухненски кът с излаз към тераса, спалня с излаз към тераса, баня с тоалетна, с площ от 49,78 кв.м.
Сградата се състои от един входа с 4 жилищни етажа, разполага с едностайни, двустайни и тристайни апартаментите с перфектно оптимизирани, с комфортни и функционални разпределения. На ниво партер са осигурени 5 гаража, паркоместа и складови помещения.
Безкомпромисно качество на конструкцията, използваните материали и предпочитаните технологии. Модерно и качествено строителство, при спазване на съвременните европейски стандарти в бранша. Висок клас на използваните материали. Монолитна стоманобетонна конструкция, оразмерена на земетръс. Външни и вътрешни стени от червени керамични тухли на водещ европейски производител. Осигурени топло- хидро и шумо- изолации. Вътрешни мазилки и замазки. Инсталации, изпълнени със сертифицирани материали на реномирани производители. Стилна фасада с модерна архитектура.
Местоположение: тихо и комуникативно място, в близост има училища, детски градини, магазини, градски транспорт.
Отговаряме за качеството на предоставяните услуги и консултации, свързани с покупка, продажба, управление и кредитиране!
Обслужваме български и чуждестранни клиенти, в офиса ни предлагаме консултация на – български, недерландски, руски, турски и английски език. English, Русский, Nederlandse, Türkçe./EMLAK/

  • ID: 29380
  • Публикуван: юни 13, 2023
  • Последна промяна: юни 13, 2023
  • Прегледи: 1262
Call