0878 690 672
Хасково ул. „Преслав“ 28
office@imoti-mira.com

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ в ЛУКСОЗНА СГРАДА пред акт 16 в кв. Училищни, град Хасково.

70.895€

Детайли

Агенция за недвижими имоти „МИРА“, предлага за продажба ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ в ЛУКСОЗНА СГРАДА пред акт 16, разположена в кв. Училищни, град Хасково.

Площ – 64,45 кв.м.         Етаж – 2-ри жилищен от 6       Изложение – Запад

Вътрешно разпределени: – Антре/коридор; Хол/Всекидневна с кухненски бокс с излаз на тераса; – Спалня; – Баня и тоалетна;

Жилищата се издават в следния вид: -Шпакловка и замазка; –ПВЦ дограма, 5 камерен профил с право крило с троен стъклопакет. За фасадата на сградата и общите, идеални части е използван най-висококачествен камък – ТРАВЕРТИН. Всички парапети с ГОРЕЩО ПОЦИНКОВЪНО КОВАНО ЖЕЛЯЗО. Външни и вътрешни стени от червени керамични тухли на водещ европейски производител. Осигурени топло- хидро- и шумо- изолации.

Комплексът е разположен в първа зона в центъра на града, в най-желания район – сърцето на града, в тиха и спокойна среда за живеене! Районът предлага отлична инфраструктура. Градският театър, училища, детски градини, здравни заведения, бизнес сгради, банки, магазини, развлекателни заведения, паркове за отдих, както и най-големият пазар за стоки и храни са на броени метри от сградата. Комплексът отговаря на най-новите тенденции в изграждането на модерни и функционални жилищни сгради. Проектът постига оптимална слънчевост на жилищата. Вътрешното разпределение не допуска начупени, трудни за обзавеждане и обитаване пространства. Апартаментите са функционални с възможност за пълно усвояване на площта.

  • ID: 31341
  • Публикуван: януари 15, 2024
  • Последна промяна: януари 15, 2024
  • Прегледи: 904
Call